2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

A január eleje óta pusztító koronavírus felbukkanása miatt világszerte komoly óvintézkedéseket tesznek. Több ezren betegedtek meg, a halálos áldozatok száma január végére átlépte a százat, a fertőzés megjelent Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Európa több országában is. A magyar kormány azonban egyelőre nem igazán akar tudomást venni a problémáról.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat! A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél, az egészségnél. Szükség van az azonnali, fokozott óvintézkedésekre, nem halogathatják tovább a cselekvést, a felelősség őket terheli, és nem veszélyeztethetik tovább a magyar emberek életét a struccpolitikával.

Rónai Sándor

A DK Európai Parlamenti képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…