2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

A január eleje óta pusztító koronavírus felbukkanása miatt világszerte komoly óvintézkedéseket tesznek. Több ezren betegedtek meg, a halálos áldozatok száma január végére átlépte a százat, a fertőzés megjelent Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Európa több országában is. A magyar kormány azonban egyelőre nem igazán akar tudomást venni a problémáról.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat! A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél, az egészségnél. Szükség van az azonnali, fokozott óvintézkedésekre, nem halogathatják tovább a cselekvést, a felelősség őket terheli, és nem veszélyeztethetik tovább a magyar emberek életét a struccpolitikával.

Rónai Sándor

A DK Európai Parlamenti képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum