2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

DK: A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél – Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat!

A január eleje óta pusztító koronavírus felbukkanása miatt világszerte komoly óvintézkedéseket tesznek. Több ezren betegedtek meg, a halálos áldozatok száma január végére átlépte a százat, a fertőzés megjelent Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Európa több országában is. A magyar kormány azonban egyelőre nem igazán akar tudomást venni a problémáról.

A Demokratikus Koalíció felszólítja a kormányt, hogy haladéktalanul állítsák le a Kína és Magyarország közti repülőforgalmat! A gazdasági érdek nem lehet fontosabb az emberéleteknél, az egészségnél. Szükség van az azonnali, fokozott óvintézkedésekre, nem halogathatják tovább a cselekvést, a felelősség őket terheli, és nem veszélyeztethetik tovább a magyar emberek életét a struccpolitikával.

Rónai Sándor

A DK Európai Parlamenti képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum