2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: A Fidesz kiröhögteti magát Ócsa kapcsán

Megrendítően primitív, ócska, szinte vicces próbálkozás, ahogy a Fidesz az elbukott ócsai projekt kapcsán is Gyurcsány Ferencre mutogat. Természetesen, tudjuk, hogy az enyhe télért is a DK elnöke a felelős, mint ahogy azért is, ha Zlatan Ibrahimovic nem veszi Orbánt emberszámba a FIFA-díjátadón. Az azonban szánalmas, hogy egy brutális négyzetméteráron, a senki földjén felhúzott lakótelep kihasználatlansága miatt is őt hibáztassák.

Ócsán azért épített lakásokat az Orbán-kormány 2012-ben, három évvel a Gyurcsány-kabinet után, mert a devizahitelesek nem tudják a törlesztést fizetni. Igaz, nem néhány lakásnyian, hanem több százezren, de ez nem számított. Pedig a devizahitelek elszabadulásáért Orbán és maffiakormánya a felelős, amikor rossz mondataikkal és felelőtlen gazdaságpolitikájukkal tönkre tették a forintot. Ráadásul az ócsai Orbán-szimbólumot, amelynek felépítéséből nyilván jutott megint a haveroknak, a jövőben is drága pénzen kell fenntartani – az adófizetőknek.

A Demokratikus Koalíció egyúttal ismét emlékeztet arra, hogy a devizahitelezést az első Orbán-kormány szabadította az országra Járai Zsigmond pénzügyminisztersége idején.

A DK megérti, ha Orbán Viktor retteg Gyurcsány Ferenctől, de legalább ne röhögtessék ki magukat ötpercenként.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…