2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

DK: A Fidesz képviselője akadályozta meg a XVI. kerületi panelprogram támogatását

Saját kerülete ellen szavazott Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő a költségvetési vitában. A fideszes politikus nemmel voksolt a panelházak szigetelésének központi támogatására tett javaslatra.
A Demokratikus Koalíció szerint ez döbbenetes és érthetetlen arrogancia. A Szatmáry által képviselt XVI. kerületben több, mint háromezer lakásban várják évek óta, hogy külső segítséget kapjanak a felújításhoz, amelyet önállóan nem tudnak megcsináltatni. Szatmáry Kristóf fideszes társaival közösen megakadályozta a fejlesztést. A DK továbbra is harcolni fog azért, hogy a panelekben élő családok ezrei megkapják azt a támogatást, ami jár nekik ahhoz, hogy lakásuk korszerű és élhető legyen. Sajnálatos, hogy Kovács Péter, kerületi polgármester sem volt képes arra, hogy párttársát befolyásolva a kerület érdekében döntsenek. Az őszi önkormányzati választáson meg fogjuk mutatni, hogy mi, európai magyarok képviseljük a XVI. kerületieket, és le fogjuk győzni a Fidesz jelöltjét.

Nemes Gábor
Budapest XVI. kerületének polgármester-jelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum