2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

DK: A Fidesz elvenné a Fővárostól a turizmust is – Miért hallgat Tarlós István?

Nyilvánosságra került egy titkos kormányzati előterjesztés, amely szerint a kormány államosítaná a turizmust is. Ezzel a Fidesz az ország minden önkormányzatától elvehetné a turizmusból befolyó pénzt, így a Főváros is elveszíthetné egyik fontos bevételi forrását. Az önkormányzati cégeken túl persze akár magáncégek is áldozatul eshetnek, ahogy az a trafikokkal vagy a kaszinókkal történt.
A Főváros alá tartozó, idegenforgalommal foglalkozó önkormányzati cégek minden évben jelentős összeget fizetnek be a fővárosiak közös kasszájába, hiszen Budapest hazánk első számú turisztikai célpontja. Ezt a pénzt szeretné most megkaparintani a Fidesz a Budapest elleni hadjárat legújabb állomásaként. Az államosítás kapóra jöhet a fideszes keveseknek is, akik most akár földművesből idegenvezetővé változva, hatalommal szerezhetnek meg egy újabb iparágat a sokaktól.

A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesz a turizmus bevételeinek ellopására készül, elárulva Budapestet, az önkormányzatokat és a vállalkozásokat. A DK szerint egészen elképesztő, hogy Tarlós István csendben tűri, hogy a fideszes kevesek újabb pénzeket akarnak kivenni a fővárosi sokak zsebéből. A DK által képviselt Sokak Magyarországa nem a kevesek piacrablásáról és gazdagodásáról, hanem a sokak megélhetéséről fog szólni.

Gy. Németh Erzsébet
Fővárosi képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…