2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

DK: A Fidesz a provokátorfigyelő támogatásával felvállalta kommunista gyökereit

A Fidesz Ifjú Gárdája indított spiclitoborzó akciót „provokátorfigyelő” néven azért, hogy ellenzéki véleményt hangoztató magyar állampolgárokat félemlíthessen meg a személyes adataikkal való visszaéléssel. Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke hiába fejezte ki aggályait, a kormánypárt támogatja a Fidesz-jugend ötletét.
Mióta kiderült Orbán Viktorról, hogy az Állambiztonsági Szolgálat Katonai Elhárításának jelenthetett, pártja nyíltan vállalja fel a Fidesz kommunista gyökereit és áll ki a rákosista házmestertempó mellett. A személyes adatokkal való visszaélés eddig csak a neonáci szélsőjobb eszköztárába tartozott, most már azonban az álnemzeti maffiakormány is igényt tart rá. Orbán Viktor letagadhatatlan karakterfejlődésen esett át az utóbbi évtizedekben, hiszen míg az előző rendszerben ő jelenthetett másoknak, addig ma már neki fognak jelenteni a fidelitasos besúgótanoncok.

A Demokratikus Koalíció tiltakozik a kormánypárt ÁVH-t idéző módszerei ellen, amelyekkel félreismerhetetlen időutazásra kényszeríti a magyar társadalmat a Rákosi-éra borzalmaiba. A DK szerint a provokátorfigyelő egyenes út afelé, hogy  illiberális és antidemokratikus hazánk a nagybetűs diktatúrák közé kerüljön. A DK úgy véli, hogy egy jövőre tartott előrehozott választáson az Orbán-kormánnyal együtt a pártállami légkör fullasztó levegőtlensége is bukásra lenne ítélve.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…