2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

DK: A CÖF ne levelezgessen, hanem adja vissza a magyarok pénzét!

A Civil Összefogás Fórumnak nevezett álcivil kormánypárti szervezet számonkérő hangvételű levelet írt Judith Sargentininek, az európai többség által elfogadott, az Orbán-rendszert elítélő Sargentini-jelentés készítőjének.
A Demokratikus Koalíció azt javasolja a CÖF civil ruhába öltöztetett fideszes pártkatonáinak, hogy ha fontos nekik Magyarország, akkor ne levelezgessenek, hanem adják vissza azt az 500 millió forint közpénzt, amit az Orbán-rendszertől kaptak. A Sargentini-jelentés közvetve róluk is szól; őket mutatja fel a hatalom, amikor valaki szóvá teszi, hogy évek óta inzultálják a magyar civil szervezeteket. Ha pedig a CÖF esetleg nem akar egész Európa előtt teljesen hülyét csinálni magából, akkor inkább ne idézgessék semmilyen levélben azt a Nagy Imrét, akinek a szobrát éppen most vitette el a főnökük az Országház közeléből. Így csak az európai rekeszizmokra lesznek hatással.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
EP-képviselő
DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum