2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

DK: A budapestiek jobbat érdemelnek a Tarlós káosznál

Tarlós István ismét kommunikációs trükkökkel próbálja enyhíteni a saját emberei által okozott közlekedési káoszt.
A forgatókönyvet már unalomig ismerjük. A BKK és a főváros illetékesei már megint eltoltak valamit, ami ellen saját főnökük közleményekkel küzd. Legutóbb augusztus 30-án jelentette be, hogy elege van a közlekedési káoszból és utasította a BKK-t a dugók megszüntetésére. Mára látjuk, hogy milyen eredménnyel.

Ezúttal annyival súlyosabb a helyzet, hogy a választás közeledtével a városvezetés egyszerre kívánja megvalósítani az eddig elmaradt beruházások egy részét, így aztán teljessé vált a káosz. A megfelelő tájékoztatás szokás szerint elmaradt, a BKK-tól csak arra telt, hogy az autósokat hibáztassa, és a szintén csigalassú tömegközlekedésre való átszállást javasolja.
A főpolgármestert nem azért választják, hogy megvárja a dugók kialakulását, aztán egy hét múlva megpróbáljon nyilatkozatokkal jópontot szerezni, ez az alkalmatlanság biztos jele. Az a dolga, hogy gondoskodjon a munkák összehangolásáról és előkészítéséről, a megfelelő tájékoztatásról. Ha erre a csapata képtelen le kell vonnia  a megfelelő következtetéseket, és nem mellébeszélni.
A budapestieket nem lehet átverni. Jövőre megszabadulnak majd Tarlóstól és az egész alkalmatlan fideszes városvezetéstől.

Élő Norbert, DK budapesti koordinátor

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek