2021. 12. 6. hétfő

Miklós
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Demokratikus Koalíció polgármesterei egyeztetésre hívják a budapesti kerületek vezetőit – Közös protokollt kell kidolgozni a koronavírus problémájára!

Demokratikus Koalíció polgármesterei egyeztetésre hívják a budapesti kerületek vezetőit – Közös protokollt kell kidolgozni a koronavírus problémájára!

A január eleje óta világszerte terjedő koronavírus hazánkban is komoly aggodalmakra ad okot. A Demokratikus Koalíció korábban felszólította a kormányt, számoljon be a vírus ellen tett óvintézkedések lépéseiről. Azonban a fővárosi kerületekben is szükséges egy protokoll az esetleges járványhelyzet okozta problémák kezelésére.

A Demokratikus Koalíció három polgármestere, Cserdiné Németh Angéla, László Imre és Niedermüller Péter ezért egyeztetésre hívja a budapesti kerületek vezetőit, melyen közös stratégiát alakíthatnak ki. Mindamellett, hogy meg kell előzni a pánikkeltést, a téves információk terjedését és tájékoztatni az embereket, olyan cselekvési tervet kell kialakítani, amely segít az egészségügyi dolgozóknak és a lakosságnak is abban, mi a teendő. Annak érdekében, hogy Budapesten hatékonyan tudjunk összefogni, minden polgármestert és egészségügyi szakértőjüket is szeretnénk bevonni a közös munkába.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kalandokkal tűzdelt 25. Jubileumi Mikulás Rally után beszélgetek Juhász Csabi raliversenyzővel. Megosztanád a portál olvasókkal, hogy miként is sik…
Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum