2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Demokratikus Koalíció polgármesterei egyeztetésre hívják a budapesti kerületek vezetőit – Közös protokollt kell kidolgozni a koronavírus problémájára!

Demokratikus Koalíció polgármesterei egyeztetésre hívják a budapesti kerületek vezetőit – Közös protokollt kell kidolgozni a koronavírus problémájára!

A január eleje óta világszerte terjedő koronavírus hazánkban is komoly aggodalmakra ad okot. A Demokratikus Koalíció korábban felszólította a kormányt, számoljon be a vírus ellen tett óvintézkedések lépéseiről. Azonban a fővárosi kerületekben is szükséges egy protokoll az esetleges járványhelyzet okozta problémák kezelésére.

A Demokratikus Koalíció három polgármestere, Cserdiné Németh Angéla, László Imre és Niedermüller Péter ezért egyeztetésre hívja a budapesti kerületek vezetőit, melyen közös stratégiát alakíthatnak ki. Mindamellett, hogy meg kell előzni a pánikkeltést, a téves információk terjedését és tájékoztatni az embereket, olyan cselekvési tervet kell kialakítani, amely segít az egészségügyi dolgozóknak és a lakosságnak is abban, mi a teendő. Annak érdekében, hogy Budapesten hatékonyan tudjunk összefogni, minden polgármestert és egészségügyi szakértőjüket is szeretnénk bevonni a közös munkába.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…