2021. 09. 19. vasárnap

Vilhelmina
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Csak a szokásos: A miskolci MSZP szakmai érvek hiányában ismét a Jobbikot gyalázza.

A miskolci MSZP frakcióvezetője, Földesi Norbert tegnapi sajtóközleményében már Führert, német csodafegyvereket, atomot, nőverő képviselőket vizionált, s még Érpatak községet is eltörölte hazánk térképéről. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Jobbiktól való félelmében, egy közérdeklődésre számot tartó felvetésre adott szakmai válasz helyett összefüggéstelen sárdobálásba kezdett.
Pártja fogyatkozó tömegbázisa tekintetében persze megalapozott az aggodalma, hiszen – idézve a frakcióvezető tegnapi képzettársítását – „csodafegyverüket”, a Gyurcsány-kormány alatt betelepített mélyigénytelen fészekrakók szavazatait száraztészta osztogatással és közösségromboló életvitelük passzív támogatásával immár a Fidesz szerezte meg. Enyhítve ebbéli bánatát, kárpótlásul szívesen elkísérjük Érpatakra, hogy megismertessük vele a szemléletétől feltételezhetően idegen rend-, és munkaelvű társadalmat, hiszen Földesi tegnap még ennek a létezését is kétségbe vonta. Igaz okkal tarthat e látogatástól, mert onnan a 240 milliós sikkasztásban jeleskedő Simon Gáborokat jó eséllyel bilincsben hoznák vissza. Hogy aztán a szocialista frakcióvezető által megemlített Paksi Atomerőmű hogyan illeszkedik az avasi fészekrakó-ügyhöz, azt elképzelni se tudjuk, mindenesetre az atomerőműtől milliárdokat bezsebelő szocialisták frusztráltsága mindenhová befészkeli magát.

Persze a tények ettől még nem változnak. A szocialista kormányzás alatt az Avasra betelepített fészekrakók ingatlanjait a Fidesz az adófizetők pénzén vásárolja meg, miközben a Nemzeti Eszközkezelő bevonásával megvalósítja az MSZP javaslatát is, hogy aztán a szintén közpénzből megvásárolt lakásokba albérlőként költöztesse vissza az együttélésre képtelen embereket. Eközben azok a politikusok, akik előidézték, majd éveken át hagyták súlyosbodni a problémát, élik világukat, mintha mi sem történt volna. Szerintük fizessenek az adófizetők. Szerintünk meg fizessenek azok, akik kilenc éven át kormányzati és városvezetői pozícióból nézték végig tétlenül az Avas agóniáját.

Badány Lajos, a Jobbik miskolci alelnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum