2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

BÜKKÁBRÁNY KÖZSÉG IS CSATLAKOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP RENDSZERHEZ

Bükkábrány Község Önkormányzata sikeresen pályázott a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program keretén belül a Miniszterelnökség, mint Támogató által 2016. augusztus 15-én kiadott KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 “Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” című pályázati felhívásra.
A program keretében az önkormányzat bevezette az ASP rendszer szakrendszereit, elvégezte a szakrendszerek adatminőségének javítását, migrációját, megteremtette az elektronikus ügyintéséhez szükséges feltételeket.
A működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakításán belül – helyi szabályzatok módosításával új szabályzatok kiadásával – megtörtént az önkormányzat oldalán felmerülő folyamatszervezési, szabályozási (igazgatásszervezés) feladatok végrehajtása, szabályozási háttér megteremtése, szervezeti, ügyviteli változások beépítése a működési rendbe.
A pályázaton Bükkábrány Község Önkormányzata 6.999.737.-Ft támogatásban részesült, a projekt keretében az önkormányzat 3.150.000.-Ft értékben szerzett be eszközöket.
Ezáltal megtörtént az ASP központhoz történő csatlakozáshoz szükséges infrastrukturális feltételek megteremtéséhez és a hatékony működéséhez elengedhetetlen, ASP Korm. rendeletben foglalt minimum kritériumokat teljesítő eszközök és szoftverek beszerzése üzembe helyezéssel együtt:

– Munkaállomás (PC és szoftver)
– Laptop (eszköz és szoftver)
– Monitor
– Kártyaolvasó
– Nyomtató
– NTG csatlakozáshoz szükséges, hivatal oldali hálózati eszköz (switch)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az oktatási rendszer az összeomlás szélére került. Nem várhatunk tovább, nyílt levelet küldünk a döntéshozóknak, követelve, hogy rendezzék az oktatásb…
A PONTközPONT székhelye a Weidlich udvarban terveink szerint megszépül. Ebben kérünk segítséget! A felújítás az épület különleges jellege miatt nagyo…

További cikkek