2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Bősz Anett: Reprezentatív felmérés bizonyítja, hogy még a fideszesek nagy többsége is ellenzi az iskolaőrséget

Bősz Anett: Reprezentatív felmérés bizonyítja, hogy még a fideszesek nagy többsége is ellenzi az iskolaőrséget

A Liberálisok megbízásából, a Závecz Research által készített legfrissebb, reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a magyar társadalom 73 százaléka  ellenzi, és csupán 23 százaléka támogatja az iskolarendőrség intézményét. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 4-ből 3 ember ellenzi hazánkban az iskolaőrséget, ez az arány a nők körében még magasabb: 79 százalékuk utasítja el az iskolaőrök jelenlétét az oktatási intézményekben, a fideszes szavazóknak pedig több mint a kétharmada.

A Demokratikus Koalíció és a Magyar Liberális Párt szerint a felmérés alapján a legfőbb tanulság, hogy a Fidesz már meg sem próbálja meghallgatni azokat, akik a legtöbben vannak idehaza. Azért jutottunk el idáig, mert az iskolarendszer alulfinanszírozottságából és rossz szervezéséből adódóan nem maradt arra kapacitás, hogy a problémás gyerekeket integrálni tudják, és bevonják a főáramba. Mi, európai magyarok úgy látjuk: agresszióra nem lehet agresszióval válaszolni, a megoldás mindannyiunk közös feladata, amit nem lehet iskolaőrökre hárítani.

Bősz Anett, a DK frakcióvezető-helyettese, a Liberálisok elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum