2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Bocsánatkérés helyett fenyegetőzik Kriza Ákos!

Újabb bírósági papírt akar begyűjteni Kriza Ákos polgármester arról, hogy tényleg hazudott: bírósági eljárással fenyegeti dr. Bernáth Attilát, aki beszámolt a Kriza Ákost hazugsága miatt elmarasztaló bírósági ítéletekről.
Szeretnénk megkérdezni tőle: milyen erkölcsi magaslatról oktathat ki bárkit is egy hazug ember? Létezik talán egy Kriza-erkölcs, melybe ez belefér? Köszönjük, de ebből nem kérünk!
Az ügy pikantériája, hogy ugyan a polgári peres eljárás lezárult, melyben elmarasztalták Krizát hazugsága okán, de még az ugyanebben az ügyben indított becsületsértés rágalmazás tartalmú büntetőügyben vádlottként jelenleg is perben áll. Nem is kell új eljárást indítania, hiszen ebben az eljárásban, ahol egyébként megtagadta mind a bocsánatkérést, mind a vallomástételt, ha most hajlandó lesz vallani, mindenre fény derülhet.
Az ügy nyilvános tisztázása érdekében kérjük Kriza Ákost, álljon ki élő egyenes adásban a Miskolc TV-ben vitára és védje meg álláspontját, vagy kérjen bocsánatot, ahogy az becsületes emberek esetében természetes.
Ha erre képtelen, úgy gondoljuk méltatlan tisztségére és azonnali hatállyal mondjon le.

MSZP Miskolc Városi Szervezete


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…