2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Biztonságos közösségi közlekedést Budapesten!

A Jobbik – elsősorban a 3-as metróvonal felújításához kapcsolódóan – már számtalanszor felhívta a figyelmet a biztonságos közösségi közlekedés fontosságára.
Az elmúlt évek során folyamatosan azt láthattuk, hogy egyre szűkebb pénzügyi keretek közé szorítja a kormány az önkormányzatokat, beleértve a Fővárosi Önkormányzatot is.

A közösségi közlekedés hosszú távú, kiszámítható finanszírozása a mai napig megoldatlan. A 2-es metróvonalon történt mai baleset oka még pontosan nem tisztázott, azonban elképzelhetőnek tartjuk, hogy a szűkös finanszírozás miatt nem kerülhetett sor a legkorszerűbb biztonsági megoldások alkalmazására.

Határozottan követeljük, hogy mielőbb derítsék ki a baleset pontos okát, és tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő. A mai balesetnek sokkal súlyosabb következményei is lehettek volna, és semmiképpen sem szeretnénk, ha jövőben hasonló balesetek bekövetkeztének esélye a legkisebb mértékben is fennállna.

A biztonságos közösségi közlekedés, az utasok életének biztonsága elsődleges szempont, amire a leendő Jobbik kormány és városvezetés mindig kellő figyelmet és anyagi ráfordítást fog szentelni.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum