2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF

Bizalom, méltányosság, elkötelezettség

A civilek támogatásáért kapott díjat a miskolci gazdasági igazgató

Bosch partnerség, generációs gondoskodás
Folyamatos párbeszéd, közös stratégiai célok

Uwe Mang, a miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági igazgatója, ünnepélyes keretek között vette át a Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése által adományozott Civilek támogatásáért díjat. Az elismeréssel a Közgyűlés a város oktatási intézményeivel való folyamatos és szoros stratégiai együttműködést, valamint a miskolci gyár társadalmi felelősségvállalásban vállalt példaértékű szerepét ismeri el.

„A magam részéről szeretném tovább erősíteni és bővíteni ezeket az együttműködéseket, hogy így szolgálhassuk a város fejlődését, és legfőképpen az ebben a városban élő emberek és családjaik életminőségét. A város és a gyár között létrejött és folyamatosan megújuló partnerség minden tekintetben támogatja azon törekvéseinket, amelyek az óvodától és az iskolai képzéstől kezdve a felsőoktatáson át az egészségügyig az emberek életének számos területét érintik.” – nyilatkozta Uwe Mang, gazdasági igazgató.

A Bosch-partnerség a nemzetközi és hazai horizonton egyaránt óriási hangsúlyt fektet a generációs gondoskodásra. Ennek a nagyvállalati gondoskodásnak kiemelkedő példája a Miskolci Egyetemmel való közel 10 éves szoros szakmai és stratégiai együttműködésünk, az Andrássy Gyula Szakközépiskolában indított képzésünk, valamint a városi és régióbeli iskolák és óvodák támogatása és a velük való gyümölcsöző együttműködés.

„Mint minden hazai Bosch vállalatnak, így nekünk is nagyon fontos, hogy a vállalaton kívül is elismerjék azt a tevékenységet, amit végzünk. Meggyőződésem, hogy az a számos együttműködés, amit az önkormányzattal, illetve a város intézményeivel kötöttünk, és megvalósítottunk, az elismeréseknek köszönhetően lesz ismert a külvilág előtt is. Munkatársaink is büszkék arra, hogy nem csupán az innováció, hanem a társadalmi felelősségvállalás terén is élenjáró vállalatnál dolgoznak, és ez nem csak kommunikáció, hiszen mindezt ez az elismerés is igazolja.” – tette hozzá Mang.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek