2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Béke program Miskolcnak

” Nem elvenni, hanem adni akarok a városnak!”

Rózsa Edit civil polgármester-jelölt ma Miskolcon meghirdette a Békét! című programját: Békét Miskolcon, Békét és demokráciát, Békét és megélhetést, Békét és lakhatást, Békét és gyógyulást, Miskolc Modellváros alcímekkel, kész koncepciót tett le asztalra arról, hogy milyen lenne a város, az Ő irányítása alatt.

A programot a későbbiekben mi is részletesen ismertetjük hírportálunk olvasóival.
A  Magyar Liberális Párt és a Modern Magyarország Párt, valamint a helyi civil szervezetek támogatásával függetlenként indul a polgármesteri székért.

A sajtótájékoztatót azzal kezdte, hogy megindokolta, hogy miért is indul el a polgármesteri posztért: “Szerintem a város bajban és válságban van, s eddig senki sem adott megoldási javaslatot az általános válságra, konfliktusok gerjesztése, botránypolitizálás zajlik a városban.+

Arra kérdésre, hogy kikre számít, kit céloz meg a szavazók közül, azt válaszolta: “minden nyitott, adni, tenni akaró emberre. Azt szeretném, – fűzte hozzá, – hogy ne 38 százaléka, hanem 90 százaléka döntene a városlakóknak. s most azok is elmennének szavazni, akik eddig nem találtak számukra megfelelő alternatívát.”

Rózsa Edit külön is megszólította, bátorította a miskolci nőket, mint feleség, édesanya, lány gyermek: – Kezdjük el mi, miskolci nők újraépíteni az emberi kapcsolatokat és ezáltal, Miskolcot, mert nem cinizmusra, gyűlölködésre, háborúra van ennek a jobb sorsra érdemes városnak szüksége, hanem építkezésre. Mi nők életet adunk, és óvunk a családban, tegyük meg most mindezt szűkebb pátriánkért!

OBE

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum