2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Becsapják a kertvárosiakat!

A Martin-Kertvárosban és Szirmán induló fideszes képviselőjelölt a hivatalban lévő fideszes polgármester asszisztálásával hetek óta azon mesterkedik, hogy elhitesse a kertvárosiakkal: tejjel-mézzel folyó kánaán lesz a két városi településrészből, s ehhez csak az kell, hogy a mindent elintéző fideszes jelöltet válasszák meg az emberek.

Ezennel sajnálattal tudatjuk, hogy ez nem így lesz: az idei költségvetésben egyetlen fillér sem szerepel helyi út- és járdaépítésre.

Tavaly sem szerepelt.

A most indult Fövényszer utcai járdaépítéssel Miskolc elkölti a városi szinten e célra egész évre betervezett keretét. Eddig nem voltak fontosak a martin-kertvárosi és a szirmai járdák a fideszes városvezetésnek, és gyanítjuk, ezután sem lesznek fontosak. Kizárólag most tart ez a kegyelmi állapot, egészen április 22-ig. Akciójukkal a Fövényszer utcaiaknak jót tesznek, de ismét becsapják vele a kertvárosi embereket.

Dr. Simon Gábor, az MSZP miskolci elnöke

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…