2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Bajnai és jelöltje hiteltelen Miskolcon

A Jobbik szerint Bajnai Gordon csapatának volt már elég lehetősége bizonyítani, mennyire tartják fontosnak Miskolc felemelkedését, azonban a városon akkor sem segítettek, amikor mind a városvezetés, mind a kormány „vörös” volt, mondta Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője keddi sajtótájékoztatóján.

Mint fogalmazott, az Együtt 2014 képviselő-jelöltje Nagy-Korsa Judit alig pár hete politizál, de azt már megtanulta, hogyan ígérjen több száz milliárdot Miskolcnak egy olyan büdzséből, ami még nem is létezik. A politikus szerint tovább hitelteleníti a jelöltet az a Bajnai Gordon, aki az ország legnagyobb „libafelvásárlójaként” híresült el, és aki a Gyurcsány-kormány gazdasági minisztereként maga is oroszlánrészt vállalt az adófizetők megszorításában.

Pakusza kiemelte azt is, Miskolc már régóta hátrányos helyzetű település, ez azonban eddig egyik szocialista kormányt sem érdekelte függetlenül attól, hogy 2002 és 2008 között ugyanaz a párt vezette az országot és Miskolcot is. Ezek után a Jobbik úgy látja, Bajnaiék ígérete nem más, mint üres kampányszlogen. A politikus szerint a miskolciaknak rá kell ébredniük, hogy Miskolcot csak egy radikális, lokálpatrióta vezetés képes elindítani a felemelkedés útján.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek