2022. 01. 18. kedd

Piroska
1 EUR 357 HUF
1 GBP 427 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Az LMP szerint a Fidesz Szombathelyen bebizonyította, hogy az oltakozás csak akkor fontos, ha nekik politikai hasznot hoz

Az LMP szerint a Fidesz Szombathelyen bebizonyította, hogy az oltakozás csak akkor fontos, ha nekik politikai hasznot hoz

Az országban egyedülálló módon szervezte meg a háziorvosok által történő tömeges oltást a Nemény András polgármester által vezetett szombathelyi önkormányzat.

Csakhogy most úgy néz ki, hogy hiába dolgozták ki a rendszert, hiába áll startra készen az önkormányzati dolgozók hada azért, hogy minél több szombathelyi, minél gyorsabban be legyen oltva, a kormányhivatal egyszerűen nem kíván engedélyt adni az oltópont használatba vételére. Teszi mindezt úgy, hogy Harangozó Bertalan kormánymegbízott nem veszi fel a telefont a polgármesternek.

Teszik mindezt úgy, hogy Hende Csaba nemrég még egy olyan indítvány támogatására kérte a szombathelyi politikai szereplőket, amiben arra szólít fel, hogy lényegtelen milyen vakcinával, de minél több ember legyen beoltva. Márpedig erre pont az önkormányzati oltópont teremtene lehetőséget. 

Ha maradt tisztesség Hende Csabában és a Fidesz-frakció tagjaiban, akkor felhívják Harangozó Bertalant, aki párttársainak talán felveszi majd a telefont, és elmondják, hogy kicsinyes viselkedésével az emberek egészségét veszélyezteti. 

Mert az nem lehet, hogy csak azért gátoljon valamit a kormány helyi megbízottja, mert az megmutatná, hogy Nemény András alkalmas és jó vezetője Szombathelynek. Ha ez mégis így lenne akkor kiderülne: Hende Csabának és a Fidesznek fontosabb a pártpolitikai haszonszerzés, mint az emberek egészsége.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum