2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 383 HUF
1 GBP 447 HUF

Avasi Gimnázium tornacsarnokának tetőszerkezet-rekonstrukciója

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő tájékoztatója elején kijelentette, hogy az avasi városrész, a gimnazisták, a testnevelők és a környékbeli lakók nem maradhatnak tornacsarnok nélkül. Mindannyiunk közös érdeke, hogy az Avason is legyen tisztességes helye a sportnak és az egészséges életmódnak. Ezen kívül alapvető igény, hogy egy ilyen jelentős intézménynek is saját tornacsarnoka legyen, ne szoruljon arra hosszú távon, hogy minden testnevelés órán máshova kelljen vinnie diákjait.

 

„Ez egyértelmű volt számomra is, és az Emberi Erőforrások Minisztériuma számára is, ezért döntött úgy nagy örömömre a minisztérium, hogy az Avasi Gimnázium 379 millió forintos vissza nem térítendő támogatást kap tornacsarnoka tetőszerkezetének teljes rekonstrukciójára.” – folytatta a kormánypárti országgyűlési képviselő.

 

Köszönetet mondott dr. László István tankerületi igazgató úrnak és Miklós Tamás gimnáziumigazgató úrnak is, akik az elejétől fogva azon dolgoztak, hogy mihamarabb hozzájusson ehhez a lehetőséghez az iskola.

 

„Noha most néhány hónapot még ki kell böjtölnie az Avasi Gimnáziumnak, a tervek szerint tavasszal már kosárlabda pattogástól, focilabdától, na meg persze az idejáró diákoktól lesz hangos a felújított tornacsarnok.

Bízom benne, hogy zökkenőmentesen haladnak addig is a munkálatok.” – zárta gondolatait Csöbör Katalin.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum