2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Asszisztál-e a Fidesz a maffiabaloldalnak?

Azok után, hogy a Fidesz négyéves kormányzása alatt, majd a választási kampány során is az elszámoltató szerepében díszelgett, több mint visszatetsző lenne, ha engedné egy MSZP-s politikusnak betölteni a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki posztját.

A kormánypárt ugyan szavakban támadta a maffiabaloldalt, a Portik–Laborc-bizottság, a Simon Gábor-ügy, illetve Welsz Tamás titokzatos dokumentumai révén naponta szerepeltette a hírekben a baloldali bűnszövetséget, ám a tények mást mutatnak: Gyurcsány Ferenc, illetve a baloldali összeomlás számos más prominense börtön helyett a Parlamentben fogja tölteni a következő időszakot.

Ha a Fidesz következetes lenne, akkor nem engedné, hogy a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő MSZP valamely politikusa töltse be ezt a szimbolikus posztot. A Nemzetbiztonsági Bizottság elnökét kizárólag olyan politikai erő adhatja, amely nem volt részese az elmúlt 24 év korrupciós ügyeinek, ez pedig a Jobbik.

Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…