2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF
Aljas és bujkáló jelöltek Miskolcon

Aljas és bujkáló jelöltek Miskolcon

Aljas és bujkáló jelöltek Miskolcon…címmel az alábbi közlemény juttatta el szerkesztőségünkbe Bartha György az MSZP miskolci kampányfőnöke:

„Gyalázkodó és hazug szórólapok lepték el Miskolcot az elmúlt napokban, gyalázkodó és hazug hívásokat kaptak azok, akiknek a lakásukban vezetékes telefonjuk van. Ezekben azt állítják ismeretlenek, hogy már nem kell a Miskolci Szocialisták jelöltjeire, Fedor Vilmosra és dr. Tompa Sándorra szavazniuk az embereknek, mert ők listán úgyis mandátumot kaptak. Ez hazugság, sem Fedor Vilmos, sem dr. Tompa Sándor nem szerzett még eddig mandátumot. De ez csak az egyik állítás, az összes többi lejárató szórólapon is hasonló, sőt, még durvább hazugságok szerepelnek a Miskolci Szocialisták jelöltjeiről. Természetesen tervekről egyikben sincs szó, csak Fedor Vilmos, dr. Simon Gábor, Káli Sándor és dr. Tompa Sándor gyalázásáról.

Tisztelt nevüket titkoló jelöltek! Ilyen jellemgyengeséggel hogyan akarják a miskolci embereket képviselni? Miként akarnak tisztességes politikát folytatni a parlamentben? Miért bujkálnak álarc mögé, miért nem vállalják a nevüket? Miért aljasok?”

Bartha György

kampányfőnök

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…