2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

Adjon meg Magyarország minden segítséget a közel-keleti keresztényeknek

Nem tűrheti tovább a nemzetközi közösség tétlenül az iraki és szíriai keresztények tömeges legyilkolását, kínzását és üldöztetését. Ami a Közel-Keleti térségben zajlik, sajnálatos módon bőségesen kimeríti az emberiség elleni bűnöket, vitathatatlanul genocídiumról van már szó. Példátlan és felháborító, hogy a magukat a „világ urainak” képzelő nagyhatalmak, ha hatalmi érdekeik úgy kívánják, mondvacsinált indokokkal, a terrorizmus elleni harc álcájába bújva bármikor képesek háborúkat kirobbantani, puccsokat elősegíteni vagy országokat megszállni. Most azonban tétlenül nézik, amikor tényleges népirtásról van szó. Ha van szervezet, amit haladéktalanul föl kell számolni, az az ISIS. Az iszlám hit nem azonos az ISIS által képviselt ideológiával és pláne nem tetteikkel, amelyeknek a tisztességes muszlimok ugyanúgy áldozatai.

Ebben a háborús konfliktusban, még ha csak porszemnek tűnik is Magyarország, példamutató módon kell fellépnünk. Ha szükséges, nyújtsunk menedéket a rászoruló keresztényeknek, adjunk humanitárius segélyeket, és bocsássunk orvosi és katonai eszközöket a keresztények védelmére elsőként az Európai Unió tagállamai közül. A Jobbik erre kéri a kormányt. Ha a béke őrei szégyenteljesen lapítanak, akkor legyen Magyarország az első a tényleges segítségnyújtásban, ami nem csak emberi, de keresztény kötelességünk is!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom augusztus 15-én, Magyarország védőasszonyának, a Boldogságos Szűzanyának ünnepén, Nagyboldogasszony napján csendes és méltóságteljes módon, gyertyagyújtással emlékezik meg a világ keresztényüldözéseinek áldozatairól és elszenvedőiről a Szent István-bazilikánál.

Mirkóczki Ád ám szóvivő, a Jobbik Egyházpolitikai Kabinet elnöke

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum