2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
53401-53600/53567.jpg

A Te országod, a Te pénzed! A Momentum éjszaka matricákat ragasztott

53401-53600/53567.jpgA Momentum aktivistái kedd éjszaka országszerte több helyen kijavították a nemzeti konzultációs plakátokat.

 

A „Te országod, a Te hangod” kampányszlogent matricával ragsztották át, amelyre „A Te országod, a Te pénzed. Propaganda helyett valódi segítséget!” feliratú matricák kerültek számos plakátra. Budapest több pontján, Veszprémben, Szegeden, Gyulán és Szombathelyen is helyesbítették a propaganda üzeneteket.

 

A Momentum véleménye szerint miközben emberek százezrei vesztették el a munkájukat, családi vállalkozások tízezrei mentek tönkre vagy kerültek csőd szélére, a kormány ismét milliárdokat költ el nemzeti konzultációra és annak hirdetésére. Pedig ha valamikor, akkor a jelenlegi válsághelyzetben fontos lenne, hogy propaganda és ellenségkeresés helyett az emberek valódi problémáiról beszéljünk. A magyar állampolgárok pénzét ne propaganda konzultációkra, NER-oligarchákra és a kihasználatlan stadionokra és vasútra költsék! – áll pártnak az eseménnyel kapcsolatban kiadott közleményében.

 

Kertész Z István/kép: Momentum

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum