2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A pártok közül elsőként a Jobbik mutatta be a programját Miskolcon

Szebb Jövőt, régi fényt, Miskolc! – ezzel a címmel mutatta be Jakab Péter, a Jobbik polgármesterjelöltje a párt miskolci választási programját, melynek célja megteremteni a miskolciak lét- és közbiztonságát, a törvénytisztelő többség képviseletét. A politikus közölte azt is, a Jobbik valamennyi választási körzetben összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat.

Mint mondta, a Fidesz és a Pásztor Albert mögött álló gyurcsányisták már most elkezdték a szokásos lejárató kampányt, elfeledkezve arról, hogy a miskolciak nem arra kíváncsiak, a másik miért rossz, hanem arra, hogy az adott jelölt miért lehet jó Miskolc számára. Mocskolódás helyett jövőképet, programot kell adni a lakosságnak. Jakab Péter arra kérte a pártokat, sárdobálás helyett mutassák be programjukat, hogy a választók felelősen tudjanak dönteni Miskolc jövőjéről.

Közölte: a Jobbik, a mögötte álló szakemberek által megírt több száz oldalas munkaanyagból állította össze 30 oldalas programját, amely a megélhetésre, a rendre és a korrupció felszámolására koncentrál. Hangsúlyozta: le fogják rakni a forrásteremtő városgazdálkodás alapjait, ennek részeként a miskolci vállalkozások támogatásával, valamint a város nemzetközi kapcsolatrendszerének újragondolásával fognak új munkahelyeket generálni. A gettókat az érpataki modellel ingyen fogják felszámolni, zéró toleranciát hirdetve a rendbontókkal szemben. A szociális ellátórendszerben érdemelvűséget fognak bevezetni, véget vetnek a megélhetési gyermekvállalásnak. Kiemelten fontosnak nevezte a közélet tisztaságának a helyreállítását, a korrupció felszámolását. A Jobbik, az állam által beszűkített lehetőségek ellenére sem mond le a város egészségügyének és oktatásának ellenőrzéséről, az ágazatokban érintettek érdekképviseletéről – tett hozzá.

Közölte azt is: fórumsorozatot indítanak, hogy a választók megismerhessék a Jobbik elképzeléseit, és feltehessék kérdéseiket a párt jelöltjeinek, akik mind a 20 választókerületben sikeresen összegyűjtötték az induláshoz szükséges ajánlásokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…