2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

A Miskolc Holding Zrt. továbbra is fenntartja tegnap kiadott közleményét

A Miskolc Holding Zrt-nek 2012. március 28-án jutott tudomására, hogy munkajogi perből kifolyólag végrehajtás alatt áll. A vonatkozó jogszabályok alapján a végrehajtó 2012. március 28-án, személyesen kézbesítette a végrehajtói lapot, amely közel 5 millió forintról szólt, amelyet egy volt munkavállaló követelt a Miskolc Holdingtól. Ettől a naptól kezdve van a Miskolc Holding Zrt-nek – a jogszabályok betartásával – értesülése arról, hogy végrehajtás alatt áll.
Törvényesen erről más időpontban a Miskolc Holding Zrt., a vonatkozó jogszabályok alapján nem értesülhetett!

Az a dokumentum, amelyet ma az MSZP miskolci frakciója közzétett, nem bizonyítja, hogy a Miskolc Holding Zrt. mikor, hogyan, kitől értesült arról, hogy végrehajtás alatt állt abban az időpontban.

Ezzel a Miskolc Holding Zrt. a témát lezártnak tekinti.

A Miskolc Holding Zrt. Miskolcon és térségében meghatározó gazdasági erőként és meghatározó foglalkoztatóként működő cégcsoport és nem politikai párt. A Miskolc Holding Zrt. tevékenységei közül nem csak azok kiemelkedők, amelyekkel a lakosság nap mint nap találkozik, hanem például a munkahelyteremtő beruházások előkészítése. A Miskolc Holding Zrt. hónapok óta, megalapozatlan, torzított, legtöbbször a sajtóban, erős politikai felhanggal megjelenő támadások kereszttüzében áll. Ez nem jó üzenet a Holding és tagvállalatainak 2600 munkavállalója felé. Ez nem jó üzenet azoknak, akik a Miskolc Holding Zrt-nél és tagvállalatainál eredményesen dolgoznak minden nap. Ez nem jó üzenet a potenciális befektetőknek, akik itt akarnak gyárat létrehozni, akik itt akarnak munkahelyeket teremteni.Nem jó üzenet, hiszen indoka, oka nincs, miért van folyamatos politikai támadás a Miskolc Holding ellen, ezen keresztül a Miskolciak ellen és összességében mindazok ellen, akik sajátjuknak érzik ezt a várost, Miskolcot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum