2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

A Mi Hazánk a törlesztési moratórium kiterjesztését kéri

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom választókerületi elnökének mai sajtótájékoztatója, amelynek témája: A Mi Hazánk a törlesztési moratórium kiterjesztését kéri   
https://mihazank.hu/media/download.php?id=10&token=CQgr65VzeLWzj5iUCeNiqkwk6cLUwjTc  

A sajtótájékoztatóról szóló közleményt pedig alább olvashatják:

A kormány a veszélyhelyzetre való tekintettel törlesztési moratóriumot hirdetett és felfüggesztette az adóvégrehajtásokat és a kilakoltatásokat, ez utóbbit már pártunk is szorgalmazta az intézkedés bevezetése előtt. A Mi Hazánk Mozgalom a továbbiakban is kiáll a bajba jutott adósok mellett. Elvárjuk, hogy ne legyen szabad kezük abban a követeléskezelőknek, behajtó cégeknek, hogy a fizetési kötelezettségek felett önkényesen döntsenek a felfüggesztésről és azok szüneteléséről. Így ragaszkodunk ahhoz, hogy rájuk vonatkozólag is rendeljen el kötelező törlesztési moratóriumot, a letiltásokat és az inkasszókat pedig függessze fel a kormány a veszélyhelyzet idejére.

Felfoghatatlan számunkra, hogy a NAV által indított fizetésletiltásokat, inkasszókat a kormány felfüggesztette, ezzel mentesítve átmenetileg a fizetési kötelezettség alól azokat, akiket akár adócsalás miatt marasztaltak el, viszont az olyan hiteladósokat bünteti, akik nagyrészt önhibájukon kívül kerültek kritikus helyzetbe. A devizahitel károsultak kifejezetten nagy elszenvedői lehetnek sajnos újra a veszélyhelyzetnek.

Ezen intézkedések hiányában a legkiszolgáltatottabb emberek kerülhetnek a kilakoltatáshoz vezető útra. Így pártunk kéri a kormányt, hogy ne az emberek kizsákmányolóit, ne a nemzet szorongatóit védjék, hanem a magyar emberek érdekét és vezessék  be mielőbb ezeket az intézkedéseket.

Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk választókerületi elnöke 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum