2021. 09. 17. péntek

Zsófia
1 EUR 350 HUF
1 GBP 412 HUF

A kormány hozzon felelős döntést minden tömegrendezvényről!

A Jobbik üdvözli, hogy a magyar politikai élet minden szereplője elfogadta pártunk néhány nappal ezelőtti javaslatát, amelyben arra kértük a politikai pártokat és a kormányt, hogy a jelenlegi, meglehetősen kockázatos járványhelyzetben mondják vissza a március 15-re meghirdetett politikai tömegrendezvényeket, hiszen a magyar emberek biztonságának és egészségének védelme mindennél fontosabb.

 

Bízunk abban, hogy Orbán Viktort és kormányát nem csupán az ellenzéki pártok közös március 15-i megemlékezésének, illetve a NAT ellen tiltakozó magyar diákok tüntetésének megakadályozása, hanem valós népegészségügyi szempontok vezették.

 

Ezért a Jobbik most azt javasolja – összhangban egyébként más országok egészségbiztonsági gyakorlatával – , hogy a kormány hozzon felelős döntést, és minden, a közeljövőre tervezett tömegrendezvény megtartását tiltsa be, és ne a népegészségügyi kérdésben meglehetősen inkompetens rendezvényszervezőkre bízza, hogy megtartják-e az adott eseményt vagy sem! A mostani vagylagos helyzet fenntartása ugyanis járványügyi szempontból nemcsak szakmaiatlan, hanem előreláthatatlan következményekkel járó felelőtlenség is lenne az Orbán-kormány részéről.

 

A Jobbik sok erőt kíván a védekezésben részt vevő személyeknek és köszönjük eddigi áldozatos munkájukat!

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum