2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A két Pinokkiót lenyelte a CET

A Jobbik fővárosi frakciója értetlenül áll a CET körül kialakult és már régóta tartó huzavona előtt. Az számunkra is világos, hogy a főváros számára anno előnytelen szerződés köttetett, de ez nem meglepő, mert az előző ciklusokban az MSZP-SZDSZ-koalíció által vezetett város javarészt ilyen jellegű szerződéseket kötött.

Az épület 95 százalékban készen áll, sőt már egy éve át lehetett volna adni. Többször próbáltunk közvetíteni az ügy megoldása érdekében, hogy az épületet minél előbb élvezhesse a nagyközönség, és a csőd szélén álló alvállalkozókat kifizessék végre, de minden kísérletünk kudarcba fulladt. A két Pinokkió, a főváros és a beruházó nem tud egymással megegyezni, elnyelte őket a CET.

Ezek után felvetődött bennünk, hogy a városvezetés saját önös érdekeit előtérbe helyezve készakarva hátráltatja a projekt megvalósulását, ezzel újabb több száz milliós kárt okozva a fővárosnak, nem beszélve a tönk szélére jutott alvállalkozókról.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom fővárosi frakciója felszólítja a városvezetést, hogy a lehető legrövidebb időn belül tegyen lépéseket az ügy tényleges megoldására, önös érdekeiket pedig mellőzzék Budapest és az ország érdekében!

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…