2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

A Jobbik uszítás miatt feljelentést tesz

A Jobbik a többségi magyar nemzet elleni uszításként értékeli és ezért feljelentést tesz az MSZP Roma Tagozat Facebook-oldalán megjelent gyalázkodó hangvételű bejegyzések miatt. Mint ismert, az MSZP Roma Tagozatának vezetője az a Balogh Artúr, aki korábban blogjában is hasonlóan gyűlölködő hangvételt ütött meg, ennek ellenére az úgynevezett demokratikus baloldal országgyűlési képviselőnek is jelölte.

Különösen felháborító a baloldal hallgatása az ügyben, hiszen míg évekkel ezelőtti, magánoldalakon megjelent bejegyzések miatt folyamatos volt látszólagos felháborodásuk, mostani némaságuk bizonyítja, hogy mindaz csupán álszent képmutatás volt.

Felszólítjuk a szocialistákat, számolják fel cigány tagozatukat, mert bebizonyosodott, az csak gyűlöletkeltésre, a társadalmi feszültség szítására és a cigány–magyar egymás mellett élés akadályozására alkalmas.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…