2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

A Jobbik Strasbourgig küzd a férfiak nyugdíjáért

A Jobbik továbbra is sürgeti, hogy 40 év munkaviszony után a férfiak is nyugdíjba vonulhassanak. Miután a Fidesz által kézivezérelt Alkotmánybíróság szerint nem lehet a kérdésben népszavazást tartani, a Jobbik ha kell, a strasbourgi emberi jogi bíróság elé viszi az ügyet.
Pártunk tavasszal már sikeresen összegyűjtött 250 ezer aláírást, látható azonban, hogy nincs az az aláírásmennyiség, amit a Fideszt jobb belátásra bírná a kérdésben. Különösen felháborító ez Miskolcon, ahol a férfiak várható életkora messze elmarad az országos átlagtól, vagyis a miskolci férfiak jó része várhatóan meg sem éri a nyugdíjkorhatárt, így nem élvezhetik befizetett járulékaik gyümölcsét, a megérdemelt nyugdíjas éveket.

Ha a Fidesz komolyan gondolná Miskolcon a Salkaházi-programot, akkor nemcsak évi 10 ezer forinttal, meg koncertekkel segítenék a szépkorúakat, hanem azzal is, hogy minden fórumon felemelnék szavukat a férfiak 40 év munka utáni nyugdíjba vonulásának lehetőségéért.

Révész Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum