2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Pál Gábort, az előválasztás jelöltjét Pest 3. számú választókerületében.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom bemutatja Pál Gábort, az előválasztás jelöltjét Pest 3. számú választókerületében.

A magyar emberek döntöttek. Világosan kinyilvánították, hogy azt szeretnék, hogy az ellenzéki pártok fogjanak össze és működjenek együtt az Orbán-rezsim legyőzése érdekében. A Jobbik mára egy egységes, fegyelmezett, erős párt lett, amely képes megtalálni a közös hangot a többi ellenzéki párttal. Ha az ellenzék egésze is ugyanilyen erős és egységes tud maradni, akkor jövőre a kormányváltás elérhetővé válik.

Pál Gábor feleségével és öt gyermekével Szentendrén él. Újságíróként kezdte pályafutását, majd 2019-ben a szentendreiek bizalmának és támogatásának köszönhetően önkormányzati képviselő lett. Mindig is szívén viselte hazánk sorsát és minden erejével fellépett a korrupció ellen.

Küzd azért, hogy az önkormányzatok visszakapják függetlenségüket, melyet az Orbán-kormány egy aljas bosszúhadjárat során elvett tőlük. Ahogy az önkormányzatban, úgy az Országgyűlésben is azért szeretne dolgozni, hogy a páratlanul szép Pilis-Dunakanyar térségében végre elindulhasson minden, eddig halogatott fejlesztés.

Úgy véli, nincsenek jobb- és baloldali beruházások, csak szükséges és elmaradt fejlesztések vannak. Pál Gábor azért fog küzdeni, hogy meghosszabbítsák a H5-ös hévet és az M0-ás autópályát, felújítsák a 10-es és a 11-es utat, és felépüljön egy térségi kórház, melyre égető szükségük lenne az ott élőknek.

A Jobbik minden jelöltje annak tudatában vállalja a megmérettetést, hogy nélkülünk nincs kormányváltás, és végre elhozzuk a hazánk számára azt, amit a rendszerváltás ígért: jólétet és szabadságot minden magyarnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum