2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

A Jobbik leplezte le a nagykoalíciós összekacsintást az MVM-gázügyletben

Jól jellemzi a baloldali összeborulás skizofrén mivoltát az MSZP-s feljelentés az MVM gázügyleteivel összefüggésben. A közpénzek kijátszására irányuló ügylet egyik résztvevője az a Garancsi István, aki egyúttal Orbán Viktor kedvenc focicsapatának, a Videotonnak a tulajdonosa. Viszont az ügyleten több tíz milliárdot kaszáló MET Zrt. tulajdonosi körében az a Nagy György is megtalálható, aki Bajnai Gordonnal egy időben foglalt helyet a Wallis igazgatótanácsában.
Látható, hogy minden olyan esetben, ahol milliárdokban mérhető a közvagyon megcsapolása, az elmúlt 24 év kormányainak háttéremberei vígan megférnek a színfalak mögött, együtt, egyetértésben nyúlják le az adófizetői pénzeket.

Most, a kampány derekán az MSZP legalább egy kommunikációs blöff erejéig megnyilvánult az esettel kapcsolatban. A Jobbik viszont már több mint egy hónappal ezelőtt feljelentést tett, az ügyben pedig meg is indult az eljárás.

Egyedül a Jobbik áll felette az elmúlt 24 év politikai és gazdasági bűnszövetségeinek, egyedül a Jobbik tesz érdemi lépéseket az elszámoltatásért. Ezért egyedüli a Jobbik képes tiszta tekintettel a választópolgárok elé állni.

Volner János frakcióvezető-helyettes

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek