2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

A Jobbik határozottan ellenzi a NATO támadó jellegű intézkedéseit

A Jobbik határozottan elítéli és ellenzi, hogy a NATO parancsnoki egységeket hozzon létre keleti tagországaiban, egyúttal tiltakozunk a hazánkban egyre fokozódó amerikai katonai jelenlét ellen is. A folyamatos fegyvertelepítések, állomásoztatások, egyre intenzívebb hadgyakorlatok nem az orosz–ukrán konfliktus megoldásához, hanem annak eszkalálódásához vezetnek, veszélybe sodorva ezzel úgy Magyarországot, mind a közép-európai térség többi országát is. A NATO egy védelmi szövetség, de egyértelműen úgy viselkedik, mint egy támadó, agresszor haderő, melynek frontországai a legutóbb csatlakozott államok, köztük Magyarország.

Amennyiben a kormánynak Magyarország és a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, akkor véget vet az amerikai geopolitikai célok feltétel és kritika nélküli kiszolgálásának, és kizárólag felelős, diplomáciai lépésekkel segíti elő a térség egyik legsúlyosabb konfliktusának békés rendezését. Ez utóbbi esetben a Jobbik felelős és konstruktív partnere lesz az ország vezetésének.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum