2022. 05. 21. szombat

Konstantin
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Jobbik elfogadhatatlannak tartja a zöldhulladék szállításának leállítását Pest és Nógrád megyékben

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja a zöldhulladék szállításának leállítását Pest és Nógrád megyékben

A Jobbik haladéktalanul egyeztetéseket kezdeményez az érintett szereplőkkel, miután ma délelőtt a Zöld Híd Régió Kft. bejelentette, hogy a járműpark állapota miatt határozatlan időre felfüggeszti az általa ellátott településeken a zöldhulladék elszállítását.

A társaság vezetői szerint erre azért van szükség, mert a zöldhulladék elszállítása már veszélyeztetné a szelektív és a kommunális hulladék elszállítását is, ezzel veszélybe sodorva 116 Pest és Nógrád megyei település szolgáltatását.

A Jobbik haladéktalanul megoldást vár a problémára annak érdekében, hogy az ellátás felfüggesztése ne járjon lakosok tízezreinek további nehézségeivel, ennek érdekében pedig haladéktalanul egyeztetéseket kezdeményez az illetékes állami szervekkel és önkormányzatokkal.

Varga Zoltán Péter a Jobbik Pest megyei elnöke, Pest Megye Közgyűlésének képviselője és Cseresznyés István Nógrád Megye Közgyűlésének képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum