2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

A Fidesz politikai homokozóban játszik, a gyerekek igaziban szeretnének

Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő szerint a Fidesz kicsinyes politikai csatározások tárgyává teszi a gyerekeket, amikor két hónap alatt egy óvodai homokozó feltöltését sem képes megoldani.
A képviselő a Vadász úti tagóvodánál tartott sajtótájékoztatóján elmondta, lassan két hónapja írt levelet a Polgármesteri Hivatal illetékesének, Menyhárt Szabolcs osztályvezető úrnak annak érdekében, hogy a választókörzetében lévő óvoda homokozóját töltsék fel, illetve az épület körüli balesetveszélyes járdát javítsák ki. Az ellenzéki politikus kifogásolta, hogy mind a mai napig választ sem kapott arról, mikor indulnak a munkák, mikor vehetik végre birtokba gyerekek a homokozót.

„Nem értem, mi lehet az oka a késlekedésnek, hiszen Soós Attila, a Fidesz frakcióvezetője folyamatosan fejlődő gazdaságról beszél. Ha nem a pénzhiány a gond, akkor talán a képviselő párthovatartozásával van probléma?” – tette fel a kérdést Pakusza.

Az önkormányzati képviselő felhívta Miskolc polgármesterének a figyelmét: az óvodák fenntartása a város feladata ott is, ahol ellenzéki a képviselő, ezért arra kérte a városvezetést, „legalább a gyerekeket ne tegyék ki politikai csatározásoknak, végezze el az önkormányzat a kért munkákat a legkisebbek érdekében.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum