2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

A Fidesz nemet mondott a jobbikos fejlesztésekre

A Fideszes városvezetés idén is bizonyította, hogy csak a politikai marketing fontos a számára a valós problémák megoldása helyett. Bár tavaly többször is hangsúlyozták, mennyire fontos számukra a perecesi és kiliáni lakók sorsa, amikor eljött a tettek ideje, cserbenhagyták őket, mondta Pakusza Zoltán a terület jobbikos önkormányzati képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.
A részletekről szólva elmondta, először akkor fordított hátat a városvezetés a lakóknak, amikor a választókörzet képviselőjeként a számos civil javaslatot is tartalmazó fejlesztési tervekről kezdeményezett egyeztetést a polgármesteri hivatallal, utóbbi azonban válaszra sem méltatta. Másodszor pedig akkor, amikor a kormánypárt leszavazta mind a nyolc módosító javaslatát, amelyet a költségvetéshez nyújtott be. Többek között az a Hubay képviselő is nemet mondott a fejlesztésekre, aki tavaly még megváltóként próbált tetszelegni Perecesen, hívta fel a figyelmet Pakusza.

Kiemelte, az elutasított javaslatok elsősorban infrastrukturális fejlesztéseket tartalmaztak: az Észak-Kiliánt Perecessel összekötő bicikliút kiépítését, zúzalékos utak – mint a Cséti vagy a Fátyolka utca – aszfaltozását, útfelújításokat többek között a Tátra és a Munkás utcában.

Mindezek után egyértelmű, hogy ma Miskolcon egyedül a Jobbik áll a nép pártján, összegzett Pakusza Zoltán.

https://youtu.be/9Y6yLLDFeq0

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…

További cikkek

Irány a suli!
10 + 1 tipp iskolakezdéshez, iskolatáska választáshoz Szeptember, becsöngetés. Fontos dátum gyerekek és szülők életében. Sokan nem várják, mások vi…