2022. 08. 20. szombat

István
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

A Fidesz az olcsó ukrán munkaerőben látja Miskolc jövőjét

A napokban a borsodi iparkamarában volt az a fórum, amely az ukrán munkaerő miskolci és borsodi alkalmazásának lehetőségeit népszerűsítette. A pártok közül egyedül a Jobbik képviseltette magát a rendezvényen.

Pakusza Zoltán, a Jobbik önkormányzati képviselője a témában tartott sajtótájékoztatón elmondta, fontosnak tartotta, hogy első kézből szerezzenek információt az ukrán munkaerő miskolci megjelenéséről, ezért vett részt az eseményen, egyúttal sajnálatosnak nevezte, hogy sem a Fidesz, sem az MSZP képviselőit nem érdekelte ez, a Miskolc jövőjét alapvetően befolyásoló kérdés.

Ami egyértelműen kiderült – folytatta – az az, hogy a Fidesz az olcsó ukrán munkaerő behozatalában látja Miskolc és a térség jövőjét. Ahogy a munkaerőközvetítő debreceni cég vezetője elmondta, a kormány még tavaly könnyítette meg az ukrán munkaerő magyarországi beutazását és ezáltal alkalmazását.

Amíg a Fidesz az olcsó ukrán munkaerőben gondolkodik, a Jobbik továbbra is miskolciak béremelésért küzd, nyomatékosította Pakusza Zoltán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek