2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A DK üdvözli az uszító plakátok elleni fellépést!

Az egyre szélsőségesebbé és vállalhatatlanabbá váló Orbán-kormány saját állampolgárait alázta meg az idegenellenes óriásplakátok kihelyezésével. Hiába derült ki, hogy a hatalom rendőrökkel őrizteti politikai üzeneteit, pártok és civilek is kiálltak a hazájukért, a sokszínű, befogadó és vendégszerető Magyarországért és folytatták a plakátok letépését vagy átfestését. Nem kevésbé üdvözlendő az a civil kezdeményezés, amelyben állampolgári adományokból kívánnak ellen-plakátkampányt indítani, bebizonyítva, hogy hazánk nem egy kicsinyes, idegengyűlölő, bezárkózásra, majd bukásra ítélt ország.

A Demokratikus Koalíció üdvözli azokat a kezdeményezéseket, amelyek a kormány uszító plakátjaival szemben lépnek fel. A DK szerint persze nem szabad elfelejteni, hogy a kormány a mérhetetlen korrupcióról terelné el a figyelmet a bevándorlásellenes plakátokkal, ugyanakkor támogatni kell ezeket a kezdeményezéseket, hiszen azokban hosszú idő után végre megfigyelhető az egységes nemzeti ellenállás a Fidesz országromboló “munkássága” ellen.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök,
EP képviselő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…