2023. 06. 4. vasárnap

Bulcsú
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK segít – A XVIII. kerületben százszázalékos táppénzt biztosítanak az önkormányzati dolgozóknak

A DK segít – A XVIII. kerületben százszázalékos táppénzt biztosítanak az önkormányzati dolgozóknak

A Demokratikus Koalíció a korábbiakban már többször kezdeményezte, hogy a koronavírus-fertőzött munkavállalók számára teljes, százszázalékos táppénzt fizessen az állam. A pánikkormány azonban szokás szerint nem az emberek érdekeit nézi, így a javaslatot fontolóra sem vették.

A Demokratikus Koalíció azonban nem hagyja cserben az embereket. A DK-s Szaniszló Sándor vezette XVIII. kerületben minden önkormányzati dolgozó számára biztosítják a jövedelme száz százalékát abban az esetben, ha igazoltan koronavírus-fertőzöttek. Ez vonatkozik a Polgármesteri Hivatalban, illetve a szociális ágazatban, az óvodákban, bölcsődékben dolgozókra, és a Városgazda munkatársaira is. Mi, európai magyarok minden rendelkezésünkre álló eszközzel megvédjük a családokat, a munkavállalókat, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát annak ellenére, hogy a pánikkormány nem tesz érdemben semmit.

Szaniszló Sándor Facebook-videóban jelentette be a kerületi intézkedést:

https://www.facebook.com/dk365/videos/741338639805929

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kórházakba varázsolt zene
Több száz gyermek felépülésében segített már a muzsika erejével a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány, melyet 2011-ben hozott létre Seres Antal, g…

További cikkek