2022. 07. 4. hétfő

Ulrik
1 EUR 402 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK reagálása Gulyás Gergely nyilatkozatára: A kormány kérjen bocsánatot az orvosoktól és ápolóktól, amiért lehazugozta őket!

A DK reagálása Gulyás Gergely nyilatkozatára: A kormány kérjen bocsánatot az orvosoktól és ápolóktól, amiért lehazugozta őket!

Aki azt remélte a kormányinfótól, hogy a kormány választ ad a legfontosabb kérdésekre és reagál a védekezés összeomlására, nagyot tévedett. Gulyás Gergely mai nyilatkozata egyértelművé tette, hogy az Orbán-kormány jó mélyen a homokba dugta a fejét és nem is hajlandó onnan kihúzni. A mai magyar valóság, az egészségügy kapacitásproblémája a kormány szerint csak álhír: szerintük a Magyar Orvosi Kamara és az egészségügyi dolgozók is hazudnak, sőt a kormánynak tanácsokat adó Merkely Béla is hazudott, amikor azt mondta, hogy egyidőben nagyjából ezer lélegeztetett jelenti a magyar egészségügy kapacitásának a határát. A kormány szerint mindenki hazudik, csak a Fidesz mond igazat.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány az egészségügyi dolgozókat akarja lejáratni. Azok hazugozzák le a kórházainkban minden órában életeket mentő orvosokat és ápolókat, akik a járványhelyzet legsötétebb napjaiban is magángépeken járnak Dubajba. Több mint 17 ezer magyar ember halt meg a járványban, tegnap 7 percenként meghalt egy magyar. Itt nem az ellenzék folytat halálkampányt, hanem Orbán folytat halálkormányzást. Nem hazudozni és dubajozni kellene, hanem kormányozni! A DK felszólítja a kormányt, hogy kérjen bocsánatot az orvosoktól és ápolóktól, amiért hazugnak állította be őket, és ismerje be az igazságot, hogy ma már a 10 év alatt szétvert egészségügy állapota jelenti a legnagyobb veszélyt a védekezésben!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum