2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

A DK reagálása az MSZP elnökségének közleményére

Az MSZP elnöksége mai közleményében kiállt Botka László miniszterelnök-jelöltsége mellett, egyúttal elfogadva a szegedi szocialista politikus által megfogalmazott feltételeket is. Eddig az MSZP a miniszterelnök-jelölt és a képviselőjelöltek előválasztáson való kiválasztása mellett állt, a párt önálló előválasztási javaslatot is kidolgozott. Botka jelölése és feltételeinek elfogadása azonban szemben áll az eddigi szocialista javaslattal, hiszen ez esetben a miniszterelnök-jelölt és a képviselőjelöltek kiválasztása nem előválasztással történne.

A DK továbbra is nyitott a demokratikus ellenzéki pártok együttműködésére és várja az MSZP végleges javaslatát a jelöltkiválasztás módjáról. Mivel az elmúlt hetekben megismert MSZP-s előválasztási javaslat szemben áll a ma közzétett szocialista állásponttal, ezért a DK csak az MSZP javaslatának tisztázása után tud állást foglalni Botka László jelöléséről.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…