2021. 11. 30. kedd

András, Andor
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!

A DK petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!

A magyar kormány láthatóan eldöntötte, hogy az Európai Gyógyszerügynökség által ellenőrizetlen, engedély nélküli, bizonytalan hatékonyságú, kivizsgálatlan, ismeretlen tartalmú és működésű kínai vakcinával akar tömegesen oltani Magyarországon. Ez nem csak felelőtlen és veszélyes, de az lesz a vége, hogy még kevesebben oltatják be magukat. Mivel a DK oltáspárti politikai közösségként fontosnak tartja, hogy minél többen beoltassák magukat, szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt csökkenjen az oltási kedv.

A Demokratikus Koalíció online petíciót indít, hogy ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség! A DK petíciója a mai napon indul, a pontos szövege: “Tiltakozom az ellen, hogy Magyarországon olyan kínai vakcinával oltsanak, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség!” Azt is szeretnénk elérni, hogy legyen választási szabadsága az embereknek, dönthessenek ők, hogy melyik vakcinát akarják maguknak beadatni. Emellett követeljük, hogy a kormány fejezze be az oltási hajlandóságra káros kínai vakcina-kampányt!

Varga Zoltán

A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivő, a Népjóléti Bizottság tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum