2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

A DK ötvenezer forint plusz juttatást követel az időseknek

Töredékét sem adja meg a nyugdíjasoknak az Orbán-rezsim, mint amennyire valójában szükség lenne – A Demokratikus Koalíció ötvenezer forint plusz juttatást követel az időseknek!
A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg a rendelet az idei nyugdíjkompenzációról. Ennek értelmében kőkemény 1,2 százalékkal növelik novemberben a nyugdíjakat.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-rezsim a töredékét sem adja meg a nyugdíjasoknak, mint amire szükségük lenne a méltó élethez. Mi, európai magyarok már hónapokkal ezelőtt, húszpontos válságkezelő csomagunkban javasoltuk, hogy minden magyar nyugdíjas kapjon egyszeri, ötvenezer forintos plusz juttatást a kormánytól, hogy átvészelhessék a koronavírus-járvány okozta gazdasági válsághelyzetet és most sem követelünk kevesebbet. A kormány azonban a szokásos szemfényvesztő játékot játssza, és valódi segítség helyett aprópénzt kínál az egyébként rettenetesen kiszolgáltatott idős embereknek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum