2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK közérdekű adatigényléssel deríti ki, mennyit költ a kormány propagandára válságkezelés helyett

A DK közérdekű adatigényléssel deríti ki, mennyit költ a kormány propagandára válságkezelés helyett

Míg a kormányok minden más európai országban válságkezelésre költenek, az Orbán-kormány inkább propagandára költi a magyarok pénzét. Széleskörben elérhető állami bérpótlás, elbocsátottaknak járó támogatás, nyugdíjasoknak vagy kisgyermekeseknek  járó támogatás nincs, az állítólagos kormányzati válságkezelésről szóló óriásplakátok, TV-, rádió- és újsághirdetések mégis ellepték az országot anélkül, hogy tudnánk, mennyi pénzébe került mindez a magyaroknak.

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigényléssel fordult a Nemzeti Kommunikációs Hivatalhoz, hogy megtudjuk, pontosan mekkora értékben, hány felületen, és milyen cégekkel szerződve költenek propagandára. Teljesítésigazolásokat, médiaterveket, számlákat, pénzügyi elszámolásokat és szerződéseket kértünk be a legnagyobb fideszes propagandacégektől, a New Land Media Kft.-től és a Lounge Design Kft.-től, valamint a Rogán Antal vezette propagandaminisztériumtól is. Jogunk van tudni, hogy mennyi befizetett adónkat költik hazudozásra ahelyett, hogy segítenének belőle, amikor bajba kerülünk! A DK felszólítja a kormányt, hogy ne legyen gyáva, mondják el, hogy mennyit költenek propagandára válságkezelés helyett!

Ráczné Földi Judit, a Demokrata képviselők közösségének (A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja

 

Ráczné Földi Judit sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a DK oldalán:

https://www.facebook.com/dk365/videos/1653913764784378/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum