2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK egy éve tett feljelentést a félmilliárdos agrárhonlap miatt – Elindult a nyomozás

A DK egy éve tett feljelentést a félmilliárdos agrárhonlap miatt – Elindult a nyomozás

A Demokratikus Koalíció szinte napra pontosan egy éve tett feljelentést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara félmilliárdos honlapja miatt. Az Agrárgazdasági Kamara 471 millió forintot költött egy olyan honlap fejlesztésre, amely egy nyílt forráskódú, tehát ingyenesen használható rendszerben készült. A sajtóban akkor megszólalt szakértők szerint egy ilyen honlap testreszabása az ingyenes rendszerben reálisan nagyjából 1-2 millió forintba, nagyon maximum 10-20 millió forintba kerülne. Egy év alatt odáig jutottunk, hogy nagy nehezen elindult a nyomozás az ügyben.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a fideszes honlap-mutyi felderítésére 1 év sem volt elég a magyar igazságszolgáltatásnak. A DK figyelmezteti a Fideszt és a fideszes ügyészséget is: 2018 közeleg, ez a bűn nem fog addig elévülni. A DK tudni akarja, hogy amiatt ilyen lassú-e az igazságszolgáltatás, mert esetleg Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter érdekköre is érintett lehet a félmilliárdos honlap-mutyiban? A DK szerint a tolvajokat, bűnözőket börtönbe kell zárni, akkor is, ha fideszes pártkönyvük van.

Nagy-Huszein Tibor
alelnök DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…