2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A DK 8000 védőmaszkot adományozott a Péterfy Sándor utcai kórháznak – Videó Oláh Lajos és Niedermüller Péter ONLINE sajtótájékoztatójáról

A DK 8000 védőmaszkot adományozott a Péterfy Sándor utcai kórháznak – Videó Oláh Lajos és Niedermüller Péter ONLINE sajtótájékoztatójáról

Oláh Lajos (A kerület országgyűlési képviselője) és Niedermüller Péter (Erzsébetváros polgármestere) „Továbbra is védőfelszerelés-hiány van a kórházakban – A DK 8000 védőmaszkot adományozott a Péterfy Sándor utcai kórháznak” című online sajtótájékoztatójának felvételét, szíves felhasználásra:
https://drive.google.com/file/d/1k754K7S_DpqH1qIZBwL3nLy9mHJ6EgKH/view

A sajtótájékoztatót élőben közvetítettük a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/dk365/videos/849767465805923

A koronavírus-járvány kitörésének kezdete óta a kormány tétlenkedik, késlekedik, és egymással ellenkező információkat közöl. Miközben itthon sok esetben védőfelszerelés nélkül folytatnak kétségbeesett küzdelmet az orvosok, ápolók, egészségügyi dolgozók, a magyar kormány maszkot küld például Macedóniába. Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere, és Oláh Lajos, a kerület országgyűlési képviselője ezért 8000 maszkot, 40 védőruhát és 20 védőszemüveget vitt a Péterfy Sándor utcai kórház dolgozóinak. A DK emellett 100-100 darab maszkot oszt ki a kerület háziorvosainak, akik szintén csak jól hangzó ígéreteket kaptak eddig a kormánytól, normális védelmet nem.

A Demokratikus Koalíció szerint a legfontosabb az emberek életének a védelme. Követeljük, hogy a kormány az orbáni bábszínház helyett hozzon valódi intézkedéseket, teszteljenek tömegesen, gondoskodjanak a védőfelszerelések kiosztásáról, és kezeljék végre kiemelten az egészségügyet!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek