2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

A DK 6000 fekete zászlóval emlékezik a koronavírusban elhunyt honfitársainkra

Mára hatezer fölé emelkedett a koronavírus-járványban elhunyt magyar áldozatok száma. A Demokratikus Koalíció és a Demokratikus Lendület rájuk emlékezve 6000 fekete zászlót helyezett el a XI. kerületi Bikás dombon.

Emlékezzünk, és emlékeztessünk mindenkit arra, hogy Magyarország pánikkormánya és annak gyáva és gyenge miniszterelnöke megszegte az ígéretét, és hazudott a magyaroknak! Orbán Viktor és luxusminiszterei képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet, kapkodásuknak pedig meglett az eredménye: miközben mi, magyarok mindannyian azért küzdöttünk, hogy át tudjuk vészelni a koronavírus-járvány második hullámát, a pánikkormány elismerte a vereségét a vírus elleni harcban, és végképp letette a fegyvert. Hiába voltak a nagyívű ígéretek, a sok mellébeszélés és hazudozás: Orbánék a felkészülés helyett végigjachtozták és végighelikopterezték a nyarat, milliárdokat szórtak el közpénzből oligarcháik és talpasaik luxushobbijaira, és közben nem csináltak semmit!

A DK és a Demokratikus Lendület ezzel az hatezer fekete zászlóval emlékezik meg a járvány magyar áldozatairól, és egyben figyelmeztet mindenkit arra: a Fidesz elárulta az országot, és elárulta a magyarokat is.

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője, frakciószóvivője
Varga Zoltán sajtótájékoztatóját a DK Facebook-oldalán közvetítettük:
A sajtótájékoztató felvétele az alábbi linkről letölthető:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum