2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

A DK 100 darab meleg takarót adományozott az Oltalom Alapítványnak

A tél beköszönte Magyarországon mindig tragédiák sorát hozza magával. Abban az országban, ahol félmillió ember számára az is probléma, hogy az otthonát befűtse, nem feledkezhetünk meg azokról, akik az utcán kénytelenek átvészelni ezeket a napokat.

Miközben a kormány semmit sem tesz, sőt, ellenségnek kiáltja ki a hajléktalanokat, a Demokratikus Koalíció 100 darab meleg takarót ajándékozott az Oltalom Alapítványnak, hogy segítsünk az otthon nélkül maradt rászorulókon, és megmentsük a fagyhaláltól azokat, akik évről évre a legkiszolgáltatottabbak.

Mi, európai magyarok az elmúlt években számtalanszor megmutattuk, hogy nem hagyjuk cserben a rászorulókat és nem tűrjük szó nélkül, hogy Orbánék kegyetlen rendszere ide-oda rugdossa őket, miközben ellenséget kreálnak belőlük. Mi vagyunk azok, akik nem fordítjuk félre a fejünket, hanem ételt, ruhát, otthoni tanuláshoz szükséges digitális eszközöket, takarót viszünk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy miközben Orbánék lopott közpénzből épített palotákban pöffeszkednek, luxusjachtokon vedelik a luxuspezsgőt, emberek fagyjanak meg az utcán.

Kálmán Olga

a DK elnökségi tagja

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek