2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • A Demokratikus Koalíció támogatja a Magyartanárok Egyesülete által indított aláírásgyűjtést a NAT visszavonására

A Demokratikus Koalíció támogatja a Magyartanárok Egyesülete által indított aláírásgyűjtést a NAT visszavonására

Óriási botrány övezi az új, módosított Nemzeti Alaptantervet. Országszerte több szakmai szervezet, civilek, és pártok is tiltakoznak kormány által elfogadott NAT bevezetése ellen.

A Demokratikus Koalíció már korábban követelte, hogy vonják vissza ezt a szakszerűtlen és káros dokumentumot. A kormány nem gondolhatja komolyan, hogy a szülők, diákok, pedagógusok megkérdezése nélkül áterőltethet egy korszerűtlen és taníthatatlan, fasiszta írókat és Horthy-korszakot éltető tantervet, ami ellen országszerte tiltakoznak.

A NAT ügye több, mint pártpolitikai ügy, minden hazafinak meg kell szólalnia benne. Ezért mi, európai magyarok támogatjuk a civil szervezetek és szakszervezetek erőfeszítéseit az új NAT elleni tiltakozásban. A DK felszólítja minden tagját és támogatóját, hogy írja alá a Magyartanárok Egyesülete által indított aláírásgyűjtést a NAT visszavonására, és így is fejezze ki, hogy nem kér a kormány gyerekellenes, ostoba oktatáspolitikájából.

Arató Gergely
A DK országgyűlési képviselője, frakcióvezető-helyettese

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum