2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 458 HUF

A Béruniós Kezdeményezés Polgári Bizottsága befejezte munkáját

A Bérunió Európai Polgári Kezdeményezés 2017. március 14-én kezdte meg munkáját azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az Európai Unió tagállamai közötti súlyos gazdasági és életszínvonalbeli különbségekre. A kezdeményezés formai követelménye egymillió európai polgár aláírásának összegyűjtése volt annak érdekében, hogy az Európai Parlamenthez és az Európai Bizottsághoz fordulhassunk.
Noha a megadott egy éves időszakban mindössze 550 ezer aláírást sikerült összegyűjtenünk, kezdeményezésünket több okból is sikerként értékeljük. Elképzeléseinknek számos támogatót nyerünk meg Európa-szerte, az „egyenlő munkáért egyenlő bért!” elvét pedig az európai közbeszéd részévé tettük. Kezdeményezésünk legfőbb sikerének azt tartjuk, hogy az Európai Bizottság által elindított uniós polgári konzultáció maga is az Európai Unió egyik lehetséges új alapelveként tekint az általunk meghatározott célra.
A Béruniós Kezdeményezés Polgári Bizottsága szeptember 28-án hivatalosan is befejezte munkáját, a birtokunkba jutott személyes adatokat és aláírásgyűjtő íveket pedig a hatályos jogszabályok szerint eljárva megsemmisítjük. Köszönjük a támogatást mindazoknak, akik aláírásukkal, szakmai munkájukkal és tanácsaikkal segítettek bennünket.
A közélet alakítóiként szeretnénk a rendelkezésre álló eszközökkel tovább folytatni küzdelmünket azért, hogy egy igazságosabb, biztonságosabb és kiszámíthatóbb Európai Uniót teremtsünk. Bizakodással tölt el bennünket, hogy egyre többen ismerik fel a sürgető reformok szükségességét. A mi célunk, hogy a populista politikusok ál-vitái helyett valódi válaszokat és megoldásokat keressünk az európai emberek kérdéseire és problémáira. Ezért mindenkit arra kérünk, hogy töltse ki az Európai Bizottság konzultációját és támogassa azokat a politikai és közéleti szereplőket, akik az „egyenlő munkáért egyenlő bért” elvét tűzik zászlajukra.

Építsünk egy szolidárisabb, igazságosabb és kiszámíthatóbb Európai Uniót!

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum